ÁSZF

ÁSZF


CSUROMVÍZ KFT.   Kérem olvassa el figyelmesen!

 

Általános Szerződési Feltételek 2019. ÁPRILIS 23.-tól érvényesek:

 

1., Rendelés menete:

a: Megrendelő először telefonon név, lakcím megadásával, majd hiba pontos elmondásával kapcsolatba lép velünk, majd az alábbi lehetőségek egyikén megrendeli a szolgáltatást.

b: SMS üzenetben történő rendelés név, pontos cím, majd hiba esetleges leírása, de nem fontos ha előtte telefonon megbeszéltük.

c: Weblapon Rendelés/Kapcsolat menüben név, e-mail cím, lakcím, telefonszám feltüntetésével, majd a hiba pontos leírása.

d. Csak sms-ben vagy e-mailen küldött rendelés hiteles!

2., A rendelést minden esetben telefonon megerősítjük a megrendelőt visszahívjuk, ekkor árat és időpontot is egyeztetünk a munka elvégzésére. A megbeszélt időpontban  a cég munkatársa(i) megjelenik a helyszínen, ekkor a megrendelés már fizetési kötelezettséggel jár. Árainkat megtalálja az „ÁRAINK” menü alatt! A telefonon szóban megadott árak tájékoztató jellegűek, általában az esetek 95%-ában  tartjuk magunkat hozzá, de ha bármi eltérés van, azt a munka megkezdése előtt közöljük a megrendelővel.

Minimum díj, amit a helyszinen ki kell fizetni:  1 db kiszállás + 1 rezsióradíj

3., A munkavégzésről minden esetben számla készül, melyet a megrendelő vagy a helyszínen kifizet vagy átutalásos fizetés esetén (csak cég esetén munkalappal) számla ellenében 8 napon belül teljesít! Nem fizetés esetén a számla ellenértékét + a felmerülő költségeket jogi útra tereljük és érvényesítjük!

4., A duguláselhárítás sikeressége nagyban függ a dugulás jellegétől, a szennyvízvezeték korától, a cső állapotától, lejtésétől, az abban lévő dugulást előidéző anyagoktól és a lerakódás mennyiségétől. Megsüllyedt, sérült, törött, elöregedett szennyvízvezetékben a duguláselhárítás meghiúsulhat, sajnos ezért és az ebből eredő károkért Cégünk a Megrendelő felé felelősséget nem vállal!!!

 5., Viszont a Tulajdonos/Megrendelő feladata és kötelessége, hogy a saját ingatlanjához tartozó víz és szennyvíz hálózatát karban tartsa, az elöregedett, lerakódott, sérült csöveket cseréltesse, ennek feltárását, javítását esetleges cseréjét és annak költségeit a Tulajdonos/Megrendelő köteles viselni! A víz és szennyvíz vezeték az ingatlan részét képezi, tehát amennyiben a duguláselhárítás során Cégünk kárt szenved, azt a 6., pontban leírtak alapján alkalmazzuk!

6., Fontos! Megrendelő megrendelésével hozzájárul ahhoz, hogy mivel nagyrészt  mosóval és/vagy spirállal dolgozunk, ha a mosó vagy a spirálok és/vagy azok feje a csatornába vagy a csatorna rossz állapota miatt földbe beragad, vagy beszorul, akkor azt Cégünk, tehát Mi mielőbbi bontással feltárjuk és ezen eszközöket kivesszük a hibás szennyvízcsőből. Ezeket a munkaeszközöket a csőben nem hagyjuk! Ennek költsége a Megrendelőt terhelik! Amennyiben a Megrendelő nem járul hozzá a bontáshoz, ez esetben a beragadt eszközök árát Cégünk felé azonnal, de legfeljebb 3 napon belül megtéríti Esetleges tulajdonos általi feltárás után ezeket az eszközöket "Megrendelő" részünkre maximum 10 napon belül visszaszolgáltatja!

 

                                                                                                         G A R A N C I A

Duguláselhárításra 30 Nap garanciát vállalunk! 

1., A lefolyót és annak alkatrészeit (szennyvízcsövek, szifon stb.) kipróbált, működő és folyásmentes állapotban adjuk át a munkavégzés után a Megrendelő részére! Régi szennyvízcsövek lerakódására, szifonok hibáira, tömÍítetlendégére utólagos garancia sajnos nincs!

             Csak szabványosan megépített szennyvízvezetékre -megfelelő lejtéssel és tisztító idomokkal ellátva-  vonatkozik a teljes körű Garancia!

2., Wc csésze felvétele vagy mosogató esetleg mosdó szifon szétszedése, megbontása -ha szükséges a sikeres duguláselhárítás munkavégzéshez- után a visszarakásból, ősszeszerelésből adódó esetleges hibákra, folyásra, csepegésre garanciát Cégünk nem tud vállalni! Tudomásul kell venni, hogy az elöregedett, lerakódott gumi és más alkatrészek visszarakás után már nem minden esetben tömítenek! Ekkor a cseréjük ajánlott!

3., GARANCIÁLIS igény esetén kamerás ellenőrzés ajánlott! 

 

Megrendelő ezen szabályzatot a megrendelésével egyetemlegesen elfogadja!!!

Rendelés/Üzenetküldés